Ενδεικτικό κόστος δερμάτινων επενδύσεων από την Carrera Leather

Δερμάτινο τιμόνι αυτοκινήτου από 90€

Το δέρμα έχοντας τη δυνατότητα της αφής της μίας από τις πέντε αισθήσεις & με το προνόμιο της συχνής επαφής μαζί της, κατασκευάζουμε & επισκευάζουμε το τιμόνι του αυτοκινήτου σας, αναγνωρίζοντας την κορυφαία επιλογή για άνεση & πολυτέλεια.

Δερμάτινο σαλόνι αυτοκινήτου από 650€

Ο δυναμικός ρόλος του αυτοκινήτου στη ζωή μας, επιζητά την ανάλογη αναγνώριση από εμάς. Για το αναπαυτικό του σαλόνι, την επένδυση του τέλειου υλικού που δεν είναι άλλο από το δέρμα. Το ειδικά επεξεργασμένο για το αυτοκίνητο μας, ώστε να εξασφαλίζει απολαυστική αίσθηση της άνεσης μέσα από την αφή της αισθητικής πολυτέλειας & την απίστευτη αντοχή στο σαρωτικό πέρασμα του χρόνου, στο δικό σας αυτοκίνητο & στα χρώματα που αγαπάτε.

Επισκευή ουρανού καμπίνας από 150€

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες TAXI εξασφαλίζοντας την κορυφαία επιλογή, όπου ο προσδιορισμός δερμάτινο, συνειρμικά συνδέεται στο υποσυνείδητο με την εντύπωση της πολυτέλειας της διαχρονικής αξίας που λίγοι μπορούν να απολαύσουν από 550€ (ταχεία παράδοση).

Σέλα Μοto από 45€

Κατασκευές & ανακατασκευές που απαιτούνται για το αναπαυτικό σαλόνι με επένδυση του τέλειου υλικού στο δέρμα από 60€, & στη σέλα του Μοto για αισθητική ιδανική σε χρώματα & σχέδια της αρεσκείας σας.

Επισκευή κουκούλας αυτοκινήτου έκδοσης  Cabrio από 150€

Η Cabrio έκδοση  του αυτοκινήτου σας, το ιδανικό μέσο αδιαμφισβήτητο πιστοποιητικό κύρους, δίνει την δυνατότητα μιας ξεχωριστής & απολαυστικής αίσθησης ελευθερίας καθιστώντας αναγκαία την επισκευή της κουκούλας σας.

Αντικατάσταση - επισκευή επαγγελματικών οχημάτων από 100€

Η συχνή χρήση του επαγγελματικού οχήματος (λεωφορείο - σχολικό - τουριστικό κ.λ.π), καθιστά την ανάγκη για αντικατάσταση ή και επισκευή του με άνεση & πολυτέλεια αξιόπιστων υλικών όπως το δέρμα σε τιμές προσιτές & προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του επαγγελματία που ζει & βιώνει μέσα σε αυτό τις μισές τουλάχιστον ώρες της ημέρας.

Ειδικές τιμές μετά από συνεννόηση με τους έμπειρους τεχνικούς μας από 100€.

Αντικατάσταση σετ μοκετών αυτοκινήτου από 35€

Αντικατάσταση σετ μοκετών του αυτοκινήτου σας, ιδανικής αφής & αισθητικής γερμανικής προέλευσης σε πολλούς χρωματισμούς με κεντημένο το λογότυπο του δικού σας αυτοκράτορα των δρόμων, προσφέροντας πολυτέλεια & αισθητική άνεση.

Σαλόνι αυτοκινήτων, επισκευή πανέλ ουρανού, μοκέτες δαπέδου από 1300€

Θέλοντας να δώσετε ζωή στο παλιό & αγαπημένο σας αυτοκίνητο όνειρο & απόκτημα χρόνων σταθερής αδιαμφισβήτητης αξίας & υπεροχής στο χρόνο, αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή του γυρίζοντας τη μηχανή του χρόνου πίσω. Αντιγράφοντας & κατασκευάζοντας το ακριβές αντίτυπο της αγαπημένης σας Jaguar - Rollς Royce -Aston Martin, με προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στα σημερινά απαιτητικά δεδομένα της εποχής μας.

Καθαρισμός δερμάτινων επιφανειών αυτοκινήτων από 90€

Η ευαίσθητη & πολύτιμη επιδερμίδα μας είναι απαιτητική έχοντας την δυνατότητα της αφής  μιας από τις πέντε αισθήσεις, αναγνωρίζει μόνο σε ορισμένα υλικά της φύσης, το προνόμιο της συχνής επαφής ανάμεσα σε αυτά τα υλικά το δέρμα & ο σωστός καθαρισμός  όπου το καθιστά σε ηγεμονική θέση ως ιδανικό στην αφή, συμβατό στους κανόνες υγιεινής, ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου & τέλειο αισθητικά.

Κατασκευή δερμάτινου διθέσιου καναπέ από 1000€, τριθέσιου από 1350€

Για να επιτύχουμε & χωρίς να σκεφτόμαστε το κόστος που αυτό έχει διαλέγοντας στην κορυφαία επιλογή το δέρμα για τις πιο πολύπλοκες & απαιτητικές αρχιτεκτονικές κατασκευές σε Σπίτια – Γραφεία – Μπαρ – Καφέ - Βιτρίνες, αναλαμβάνουμε κατόπιν συμφωνίας τις πιο απρόβλεπτες απαιτήσεις σας για υψηλή ποιότητα & εργονομία. 

Καθαρισμός σε οποιαδήποτε δερμάτινη κατασκευή & δερμάτινων σαλονιών στο χώρο σας (γραφείο – σπίτι - σκάφος), από 120€